Welke politicus stelt (eindelijk) de dubbele loyaliteit van Wilders aan de orde?

De fractievoorzitters van de oppositiepartijen in de Tweede Kamer durven het niet: het aan de orde stellen van Wilders’ dubbele loyaliteit. En dat terwijl Wilders moties blijft indienen over dubbele paspoorten van bewindslieden.

Een cruciaal verschil tussen Fortuyn en Wilders is dat eerstgenoemde geen revisionistische ‘Groot Israel’ zionist was.

Fortuyn schreef bijv.:

“..In mijn boek “Vijftig jaar Israël, hoe lang nog?” ( 1998 ), laat ik door middel van kaartjes zien wat voor een rare gatenkaas de verdeling van Palestina tussen Joden en Palestijnen, op basis van de tot nu toe gesloten akkoorden, oplevert. Elk zinnig mens kan maar tot één conclusie komen, jongens en meisjes sticht a.u.b. een federale staat met een Palestijns en een joods deel, waarin jullie samenleven op dit kleine stukje grondgebied. Dat zou kunnen indien de aanhangers van de moderniteit in Israël en Palestina het alleen voor het zeggen had.

Helaas zo is het niet, aan beide zijden hebben fundamentalisten een wurgend grote invloed. Die fundamentalisten weten van geen wijken en stellen dat op grond van hun godsdienst dit land hen door God zelf is gegeven. Alsof God zich zou verwaardigen zich daarmee ooit te bemoeien. Door dit geloofsaspect is er in rede geen oplossing te vinden. Zij kennen maar één oplossing en dat is de uitvoering van Gods wil.

Probleem is echter dat God kennelijk heeft gesproken op basis van een dubbele agenda. Hij heeft het land als het ware twee keer weggegeven, één keer aan de joden en één keer aan de Palestijnen. Dat is niet zo handig geweest van God, want nu zitten wij met de gebakken peren.
De oplossing zal nu langs andere wegen moeten worden gezocht. Het eerste dat er moet gebeuren, hoe onvoorstelbaar ook, is dat aan Palestijnse zijde alle partijen aan tafel komen zitten, dus inclusief de politieke takken van Hamas en Yihad. Dat wordt een hele zware dobber.
Israël zal dat moeten accepteren en Hamas en Yihad zullen moeten worden overgehaald. De logica van een duurzame vredesregeling dwingt er echter toe, zoals ook de ervaring er inmiddels toe dwingt. Het heeft geen zin om alleen met Arafat aan tafel te gaan zitten, als de echte beslissers op de achtergrond blijven.
Weet men zo ver te komen, dan is het verstandig om de huidige gatenkaas rigoureus aan te pakken en door middel van de uitruil van grondgebied aaneengesloten stukken land te verkrijgen, opdat men zich kan ophouden achter verdedigbare grenzen. Dat betekent ontruiming van joodse nederzettingen op veroverd gebied, niet meer en niet minder. Resultaat is wel een goed verdedigbaar Israël en men voorkomt daarmee allerhande gewapende wrijving tussen joden en Palestijnen.

 De oplossing zal nu langs andere wegen moeten worden gezocht. Het eerste dat er moet gebeuren, hoe onvoorstelbaar ook, is dat aan Palestijnse zijde alle partijen aan tafel komen zitten, dus inclusief de politieke takken van Hamas en Yihad. Dat wordt een hele zware dobber.

Israël zal dat moeten accepteren en Hamas en Yihad zullen moeten worden overgehaald. De logica van een duurzame vredesregeling dwingt er echter toe, zoals ook de ervaring er inmiddels toe dwingt. Het heeft geen zin om alleen met Arafat aan tafel te gaan zitten, als de echte beslissers op de achtergrond blijven.

Weet men zo ver te komen, dan is het verstandig om de huidige gatenkaas rigoureus aan te pakken en door middel van de uitruil van grondgebied aaneengesloten stukken land te verkrijgen, opdat men zich kan ophouden achter verdedigbare grenzen. Dat betekent ontruiming van joodse nederzettingen op veroverd gebied, niet meer en niet minder. Resultaat is wel een goed verdedigbaar Israël en men voorkomt daarmee allerhande gewapende wrijving tussen joden en Palestijnen.."

 

De PVV heeft in haar Verkiezingsprogramma staan:

 

“Israël is een weergaloos succes. Geboren in het donkerste moment van de twintigste eeuw en uitgegroeid tot een centrum van technologische vooruitgang. Israël is de enige democratie in het Midden-Oosten, de thuisbasis van het Joodse volk na tweeduizend jaar ballingschap en het land dat als geen ander de klappen van de jihad opvangt. Israël vecht voor ons. Als Jeruzalem valt, dan zijn Athene en Rome aan de beurt. Daarom is Israël het centrale front in de verdediging van het Westen.

 

Daarom moeten we alles op alles zetten om het offensief van de linksen en de mohammedanen om Israël te vernietigen te stoppen. Nederland en de EU dienen onmiddellijk op te houden met eisen dat Israël zichzelf met het doen van territoriale concessies veroordeelt tot onverdedigbare grenzen.

 

Land voor vrede heeft geen zin. Het is geen territoriaal maar een ideologisch conflict, een conflict tussen de rede van het vrije Westen en het barbarisme van de islamitische ideologie. (blz 41)"

 

en

 

• Strijd tegen islam moet het kernpunt van ons buitenlands beleid worden

• Banden met frontlijnstaten van de islam die in het defensief zitten aanhalen

• Staak alle subsidies aan de anti-Israël-industrie, zoalsICCO,OxfamNovib

•Sinds 1946 bestaat er een onafhankelijke Palestijnse staat, daarom noemt de Nederlandse regering ‘Jordanië’voortaan gewoon ‘Palestina’

• Onze ambassade moet verhuizen naar de hoofdstad van Israël: Jeruzalem (blz 43)”

 

Zolang in onze Grondwet staat dat de regering de ontwikkeling van de internationale rechtsorde bevordert (Art.90), mag revisionistische ‘Groot-Israel’ Zionist Geert Wilders geen deel uitmaken van enig kabinet. (Het is daarom dat Wilders dit artikel uit de Grondwet wil laten schrappen).

 

Het nastreven van een Groot-Israel waar geen plaats is voor een soeverein Palestina met Oost-Jeruzalem als hoofdstad, is strijdig met alle VN/VR-resoluties terzake.

 

Wilders op deze site


Advertenties

5 thoughts on “Welke politicus stelt (eindelijk) de dubbele loyaliteit van Wilders aan de orde?

 1. Afschaffing van Art.90 kan net zo’n grote verandering zijn als afschaffing van artikel 1. Nederland is namelijk een monistische staat, dwz "behoort bij de groep staten die de automatische interne werking van internationaal publiekrecht als zodanig heeft aanvaard…In Nederland is op grond van een ongeschreven grondwettelijke regel het gehele internationaal recht onderdeel van de nationale rechtsorde.", A. Nollkaemper, Kern van het internationaal publiekrecht, Boom Juridische uitgevers, 2007. p.238-239
  Afschaffing van artikel 90 kan hierin een verandering brengen. Maar het heeft ook andere gevolgen, het leidt naar een toestand waar Nederland het internationaal recht aan haar laars lapt en ook naar de mogelijkheid om (mensenrechten)verdragen te verstoten. Gaskamers, deportaties en oorlogen worden zo mogelijk gemaakt.
  Wilders weet niet wat hij zegt of hij weet heel goed wat hij wil.

 2. Israël zal dat moeten accepteren en Hamas en Yihad zullen moeten worden overgehaald.
  Juist. De knoet voor de een en een lollie voor de ander. Duideijlk. Gewoon een Jodenhater die een stok zoekt om Wilders te slaan.

 3. @Flapje
  Je kunt veel zeggen over wijlen Fortuyn, maar niet dat hij een ‘Jodenhater’ was.
  PS ‘Reacties zijn welkom – mits beschaafd en niet anoniem svp’

 4. Een probleem met Fundamentalisten is dat ze zoveel op elkaar lijken. Ik kan u van harte het boek van Karen Armstrong aanraden; "The Battle for God". Erg verhelderend.
  Tja, wat moet je nu met Wilders. Ik zou zeggen analyseren en niet generaliseren. En vooral de juiste gevechten kiezen, voorlopig bepaalt Wilders het gevechtsrime. Niet handig, het initiatief nemen en niet ingaan op provocaties. Zorg dat elk schot raak is. Geduld zou ik zeggen. Dat moet een oude onderzeebootman aanspreken, nietwaar?
  Als Wilders een groot Israel wil, dan lijkt mij dat op termijn een zwakke plek. Als hij het gebruikt om zijn tegenstanders uit balans te brengen is het juist weer een sterke zet. Ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s