Revisionistische 'Groot-Israel' Zionist Geert Wilders mag niet regeren

Zolang in onze Grondwet staat dat de regering de ontwikkeling van de internationale rechtsorde bevordert (Art.90), mag revisionistische ‘Groot-Israel’ zionist Geert Wilders geen deel uitmaken van enig kabinet. 
Laat dat duidelijk zijn bij de komende verkiezingen voor de Tweede Kamer.

Het nastreven van een Groot-Israel waar geen plaats is voor een soeverein Palestina met Oost-Jeruzalem als hoofdstad, is strijdig met alle VN/VR-resoluties terzake. 

Art. 93 van de Grondwet luidt: Bepalingen van verdragen en van besluiten van volkenrechtelijke organisaties, die naar haar inhoud een ieder kunnen verbinden, hebben verbindende kracht nadat zij zijn bekendgemaakt.

Art. 94: Binnen het Koninkrijk geldende wettelijke voorschriften vinden geen toepassing, indien deze toepassing niet verenigbaar is met een ieder verbindende bepalingen van verdragen en van besluiten van volkenrechtelijke organisaties.

Toelichting:

Geert Wilders verklaarde op 8 mei 2008 – naar aanleiding van nieuwe mediaberichten over vrede tussen Israël en de Palestijnen – geheel achter de opvattingen van het revisionistisch zionisme te staan: :"Ze’ev Jabotinsky, tegenstander van Ben-Goerion, had gelijk".[201] Naast sympathisant van Jabotinsky en tegenstander van het gedeeltelijk teruggeven van land aan de Palestijnen voor een onafhankelijke staat Palestina, verklaarde Wilders nogmaals, dat de westerse vrije volken „diepe dankbaarheid” tegenover Israël zouden moeten tonen.[202]
Uit: Wikipedia

Geert Wilders’ anti-islamitisme gebaseerd op politiek zionisme en populistische xenofobie

Advertenties

9 thoughts on “Revisionistische 'Groot-Israel' Zionist Geert Wilders mag niet regeren

 1. Uiteindelijk hebben we het, vroeger was het de pest en andere plagen die de Joden veroorzaakt hadden, in moderne dagen PC ridder de heer JJvWaning geeft de schuld dat Geert Wilders in de gemeente verkiezingen heeft laten zien dat hij veel aanhang heeft, om Israel daar van de schuld er van te geven. Hoe kan iemand zo iets dwaas, stom maar gevaarlijk beweren.
  En mag ik jullie op atent maken, hij schrijft bijna niets en citeerd nonsens, vertegenwoordigd hij de Nederlandse opinie? En dan te denken dat deze persoon jullie heeft vetegenwoordigd in de tweede kamer en een hoge ex officier is, ik ben geen Nederlander, maar als ik stem recht had gehad, zou ik na dit op Wilders stemmen.
  Shalom
  David Verveer, Israel

 2. Laten we inderdaad niet vergeten wie mede achter deze Wilders zit. En wat de verborgen agenda’s zijn.

 3. Helemaal eens, Wilders mag niet in de regering, oa om waar hij zijn geld vandaan haalt en om bovenstaande reden.

 4. Zou Wilders de kleding van de orthodoxe Joodse inwoners wel goedkeuren of zou hij ook daar een kopvoddentax willen invoeren?
  Hoeft van mij niet,niet hier en niet daar.
  Wat zou hij zeggen over de gescheiden bussen voor mannen en vrouwen?
  Over het niet geven van handen door vrouwen aan mannen en omgekeerd,over het dragen van hoofddoekjes,pruiken,grote families en ga maar zo door?
  Ik ben zeer benieuwd,trouwens ook wat Ayaan HA daar van zou zeggen.

 5. Dat de heer J. Jan Willem van Waning, de Nederlandse opinie niet vertegenwoordigt, moge duidelijk zijn. Voor een, is er geen ‘Nederlandse opinie’, getuige alleen al de veelvoud aan politieke partijen die Nederland rijk is, en die allen al allerlei ‘opinie varianten’ te berde brengen.
  Zo moge ervaring een uitstekende leermeester zijn, zo is het achterwege laten van ervaringen dit eveneens.
  Het niet op een gloeiende kachel gaan zitten, op advies van iemand, is de theorie voor mij voldoende. Een persoonlijke keuze.
  Zo ook,is de berichtgeving aangaande het inzetten van verarmd uranium wapentuig, voor mij voldoende.
  Aldus ene Leuren Moret: (http://tinyurl.com/ygdxh4o)
  "…Israel, Palestine, Lebanon, Kuwait, the Gulf States, and Iran will breathe the invisible war too… and they will share the fate of the Iraqi people, the caretakers of the cradle of civilization. …"
  Of een burka hierbij afdoende is, is voor mij een raadsel.

 6. @Henk
  Mijn mening verkondigt van Waning wel en ook van heel veel andere Nederlanders!
  Ik ben tegen fascisme…!

 7. Ik vind dat er heel erg veel op defensie bezuinigd kan worden.
  Zolang defensie missies door partijen in het buitenland betaald worden, en de acties passen in onze buitenlandse politiek, is het OK. we hebben echter geen geld en noodzaak voor het soort defensie organisatie en capaciteiten die we nu in de lucht houden.

 8. http://www.volkskrant.nl/binnenland/article1368390.ece/Twee_nieuwkomers_hoog_op_PVV-lijst
  Markuszower is ondernemer. Hij studeerde privaat- en internationaal recht. ‘Er zijn momenten in de geschiedenis dat wij ons moeten realiseren dat de vrijheid die wij hier genieten duur bevochten is. We hebben onze vrijheid niet cadeau gekregen. Dat lijken we soms te vergeten’, aldus Markuszower.http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/268716/2009/11/20/Joden-en-Marokkanen-in-debat-over-Wilders.dhtml
  Beide kanten konden het provoceren niet laten. Gidi Markuszower, van Likud Nederland, wees op een jongen met een Palestijnensjaal. ”Moet ik bang zijn dat hij zich hier gaat opblazen?” Taoufik ben Yahia van jongerencentrum Argan: ”Wilders bespeelt de onderbuikgevoelens van Joodse Nederlanders.” De ‘joods-christelijke pastor’ Ben Kok wist te vertellen dat de Koran en de islamitische overlevering niet deugen. ”Wilders ontmaskert de Koran. De Bijbel is een boek van liefde.”http://www.amsterdam.pvda.nl/afdeling_nieuwsbericht/2467/noord
  Gidi tijdens het debat van de PVDA,privatisering,verplicht werk zoeken en ga maar zo door.
  De inleiding die door Gidi werd gehouden brak het debat meteen open. Vol vuur pleitte hij voor een verdere liberalisering van de arbeidsmarkt en het afschaffen van de sociale zekerheid. Door de arbeidsmarkt verder te liberaliseren zou er vanzelf meer werk komen en door het afschaffen van de sociale zekerheid was iedereen vervolgens wel verplicht een baan te zoeken. Opvallend genoeg pleitte Gidi wel met net zoveel vuur voor goed onderwijs voor iedereen. Iedereen moest dezelfde kansen hebben als ze aan het begin van de arbeidsmarkt stonden. Coby, die drie minuten van tevoren nog rustig op haar stoel had gezeten, brandde vervolgens los. Welke banen dan? Op dit moment waren ze er in Amsterdam Noord in ieder geval nog niet. En door de arbeidsmarkt verder te liberaliseren was het ook makkelijker om mensen te ontslaan waardoor in deze economische recessie nog meer mensen zonder baan kwamen te zitten. Dan hadden we het nog niet eens gehad over de stageproblematiek, jongerenwerkloosheid en de schrijnende armoede die het gevolg kan zijn van een geliberaliseerde arbeidsmarkt en het afschaffen van de sociale zekerheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s