Sign Petition Against Attacking Iran (AfterDowningStreet)

TEXT OF PETITION TO: Joint Chiefs of Staff and all U.S. Military Personnel: Do not attack Iran. Any preemptive U.S. attack on Iran would be illegal.
Any preemptive U.S. attack on Iran would be criminal.

We, the citizens of the United States, respectfully urge you, courageous men and women of our military, to refuse any order to preemptively attack Iran, a nation that represents no serious or immediate threat to the United States. To attack Iran, a sovereign nation of 70-million people, would be a crime of the highest magnitude….

Sign Petition Against Attacking Iran (AfterDowningStreet)

“Tempo of Attack Planning” Increases for U.S. Military Strikes on Iran (global Research)

Advertenties

2 thoughts on “Sign Petition Against Attacking Iran (AfterDowningStreet)

  1. Het probleem met Iran is dat het als antizionistische staat die wijst op de onrechtvaardigheid van het zionisme het utopische verlangen van zionisten om van Israel ‘het licht der naties’ te maken in de weg zit.
    Weinig mensen durven te wijzen op de negatieve kracht van dat joodse utopisme, terwijl het toch echt zo is dat vanaf de geboorte van de staat Israel (1948) haar leiders dat utopische ideaal hebben uitgedragen.
    Ben-Goerion (die behoorde tot de gematigd-linkse vleugel van het zionisme) stelde dat Jeruzalem het middelpunt van de wereld moest worden en hij verbond daaraan de noodzaak de VN vanuit Amerika te verplaatsen naar Israel. Een soort bijbelse wereldregering vormen dus, die relatief zelfstandig is, maar die desondanks gesponsord wordt door ‘de joodse staat’.
    Waar we voor zouden tekenen is een oproep de merkwaardige heiligverklaring van Jeruzalem ongedaan te maken. Zodra joden geen uitverkorenen meer zijn valt de dreiging van ‘de kritiek’ weg en kan er plaats worden ingeruimd voor het bekennen van eigen schuld. Je zou ook kunnen zeggen: Laten we Amerika oproepen terug te keren naar zijn christelijk-liberale ‘roots’ die met theocratisch imperialisme weinig te maken hebben…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s