US Senator Joseph I. Lieberman asks for Iran invasion (PressTV.iran)

Senator Joseph I. Lieberman, among the US Senate’s fiercest hawks, has once again asked for the expansion of US invasion into Iran…

Lieberman, who is Jewish and a staunch supporter of Israel, has always supported the Bush administration’s military agenda in the Middle East and against the Muslim world.

Observers say Democrat Joseph Lieberman of Connecticut has been effectively rejected by his Democratic political camp.

Analysts say the US, as the invader of Iraq, is responsible for insecurity in the country. Hence, it is trying to divert public attention from its occupation of Iraq and the real problems in the country by pointing the figure of blame at Iran.

US Senator Joseph I. Lieberman asks for Iran invasion (PressTV.Iran)

Commentaar:Senator Lieberman is ook formeel uit de Democratische partij. Hij is nu een ‘Independent’.

Ook in ons parlement en kabinet zijn het joodse en christen-zionisten die het sterkst aandringen op het, ‘zo nodig’ militair, onder druk zetten van Iran – ter ‘bescherming’ van Israel. Dezelfde beweegreden die leidde tot de Nederlandse steun voor de, ook voor de veiligheid van Israel, contraproductieve invasie van Irak en de heilloze Global War on Terror/Islamofascism.
Buiten de christen-zionistische partijen Christen Unie en SGP, voert ook de CDA en PVV een zionistisch beleid. Maar evenzeer individuele parlementariers van andere partijen zoals bijv. senator Uwe Rosenthal van de VVD.

The Israel Lobby : It’s Lobbying, But Is It Really Pro-Israel? (M.J. Rosenberg in IPF)

De (pro-Groot-) ‘Israel lobby’ in Nederland: een noodzakelijke inventarisatie

Advertenties

One thought on “US Senator Joseph I. Lieberman asks for Iran invasion (PressTV.iran)

  1. @ Willem Waning. Eigenlijk bestaat Israel niet. Wanneer de VS zich terug zou trekken, was Israel binnen korte tijd weg.Israel is het olievat van de VS. Als de olie op is in het Midden-Oosten mag Israel van het Westen de Rode Zee in, want ook wij hebben Israel opgericht en bewapend tot de tanden om onze olie veilg te stellen. In Nederland is eigenlijk niet èèn politiek die dit volmondig zal toegeven. ook de PvdA spreekt met twee monden. Iran kan nu onmogelijk worden aangevallen: de VS hebben de handen vol aan hun huidige oorlogen. Mocht het zover komen dat de VS Iran gaat aanvallen, dan moeten wij niet schrikken als alle politieke partijen in de Tweede Kamer die nu de leugen van de öpbouwmissie in Afghanistan verkopen, hetzelfde doe met Iran. Dus ook de PvdA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s